Info

Concreate Urban Art Festivalin takana oli Helsinki Urban Art ry sekä lauantain katujuhlan järjestänyt Kalliolan Setlementin Naapurituottajat.

Helsinki Urban Art ry on katutaiteeseen erikoistunut yhdistys, joka tuo taidetta kaupunkiympäristöön osaksi kaupunkilaisten elämää. HUA toteuttaa monenmuotoisia taideprojekteja elävöittäen kaupunkiympäristöä niin Helsingissä kuin myös muissa kaupungeissa ulkomaita myöten. Yhdistyksen tavoitteena on luoda uusia tapoja käyttää kaupunkiympäristöä, luoda yhteisöllistä kaupunkikulttuuria ja löytää ratkaisuja yhteiskunnallisiin ongelmiin taiteen ja aktivismin keinoin. 

Naapurituottajat on toimintaa, jossa valmennetaan päihdekuntoutujataustaisista ihmisistä tapahtumatuotannon moniosaajia. Naapurituottajissa opitaan eri tapahtumatuotannon osa-alueista, järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia helsinkiläisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja tehdään yhteiskunnallista vaikuttamista liittyen kaupunkitilaan ja koettuun turvallisuuteen. Naapurituottajat-toiminnan takana on Kalliola-konserni, joka yhteiskunnallisena toimijana lisää pääomaa hyvälle elämälle.

Tapahtuman muina yhteistyökumppaneina häärivät muun muassa Pasilan asukastalo, Helsingin diakonissalaitoksen Kyvyt-hanke ja All Day Agency. 

Concreate Urban Art Festivalia tukivat Pohjoismainen kulttuuripiste, Helsingin kaupunki, Molotow,  Sto Finexter Oy, Acción Cultural Española, Italian suurlähetystö, Tšekin suurlähetystö, Powerlift Oy sekä K-market Pasaati.

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More