Sijainti ja aukioloajat

Keran Hallit toimivat aiemmin Inex Partnersin logistiikkakeskuksena. Tulevaisuudessa hallit tullaan purkamaan asuinalueen tieltä. Väliaikaiskäytön aikana Keran Halleihin mahtuu pienen kylän verran aktiivista toimintaa. 

Halleille on helppo saapua niin omalla autolla kuin julkisillakin, tulitpa sitten Helsingin tai Espoon keskuksen suunnasta. Valittetavasti tilat eivät ole esteettömät. Vain kahteen tilaan kolmesta pääsee pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa. Kolmanteen kulku on mahdollista vain rappukäytävän kautta.

Concreaten taidenäyttelyä pääsee katsomaan 29.5. asti. Keskiviikosta perjantaihin klo. 13-20 ja lauantaisin klo 10-20 Toukokuun viimeisellä viikolla  näyttelyä pääsee katsomaan keskiviikosta lauantaihin klo 10-20.

Tiloihin otetaan väkeä pääovelta 19:30 asti ja sisäpihan ovelta pääsee sisään 19:45 asti. Huomioithan, että sisäpihalta tullessasi on mahdollista katsoa vain puolet näyttelystä. 

Näyttelyyn ei pääse sisään Keran Hallien yleisestä pääovesta. Seuraa sen sijaan kylttejä pienelle punaiselle ovelle Brändäämön vieressä:

Saapuminen